Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:23 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbare la față pentru pasajul pietonal din zona Gării CFR Constanța. Cum arată după reabilitare (galerie foto-video)

ro

02 Jul, 2021 10:19 2976 Marime text
  • Toată lucrarea a fost făcută în două săptămâni și o singură persoană s-a ocupat de executarea acestor lucrări. 

Pasajul pietonal din zona Gării CFR Constanța a fost reabilitat cu ajutorul asociației CreativePlus. Astfel, astăzi, 2 iulie, la ora 10:00, la pasajul de la Gară, intrarea dinspre vaporaș, are loc conferința de presă organizată pentru prezentarea proiectului „Underground art flipping“. În urma propunerii făcută de Asociația CreativePlus, la finalul lunii aprilie Primăria Municipiului Constanța și SC Confort Urban SRL au semnat un protocol de colaborare cu Asociația, iar astăzi va putea fi văzut rezultatul primei etape.
 
Toată lucrarea a fost făcută în două săptămâni și o singură persoană s-a ocupat de executarea acestor lucrări. De asemenea, s-a implicat în realizarea lucrării și comunitatea de rromi cu care, Daria Popa, reprezentanta CreativePlus a declarat că au colaborat foarte bine. 

Din partea Zidart, Rony este pictor principal, iar Lucian Popa a coordonat tot. Cei doi sunt din Bacău și acolo au gândit acest concept pe care vor să îl ducă și în alte zone din Constanța. Mai mult, își propun și un concurs de grafity.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii