Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 11 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări la CNE Cernavodă! Romeo Urjan, noul director al Sucursalei CNE Cernavodă

ro

11 Oct, 2024 13:05 173 Marime text

Foto: Nuclearelectrica

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informează acționarii și investitorii că, în perioada următoare, va implementa schimbări în conducerea companiei.

 

Astfel, funcția de Director al Sucursalei CNE Cernavodă va fi ocupată de  Romeo Urjan, iar funcția de Director de Securitate Nucleară din cadrul SNN va fi ocupată de Valentin Ovidiu Nae, actualul Director al Sucursalei CNE Cernavodă, ambele posturi fiind ocupate în baza unui Contract Individual de Muncă, potrivit structurii organizatorice a SNN.

Schimbarea are in vedere calibrarea organizationala a functiilor critice de management si securitate nucleara in mod optim, pentru operarea curenta a CNE Cernavoda, continuarea dezvoltarii proiectelor de investitii ale SNN, prin utilizarea expertizei lui Romeo Urjan si a lui Valentin Ovidiu Nae.

Romeo Urjan are peste 30 de ani experienta in industria nucleara, incluzand operarea centralelor nucleare, constructie si punere in functiune, securitate nucleara si pregatire personal.

A fost Directorul de Productie al Centralei Nucleare de la Cernavoda pana in anul 2002, iar ulterior a detinut diferite pozitii de management in operare, pregatire si control lucrari la centrala nucleara Ontario Power Generation din Canada, din anul 2002 pana in anul 2015. In cadrul SNN,  Romeo Urjan a detinut functia de Director General Adjunct Operatiuni, fiind in prezent Directorul Directiei Tehnice si Securitate Nucleara.

Romeo Urjan este absolvent al Universitatii Politehnica Bucuresti si detine un MBA de la Open University Business School din Marea Britanie.

Valentin Ovidiu Nae are o experienta de 35 de ani in cadrul Sucursalei CNE Cernavoda si  expertiza acumulata in cadrul misiunilor de experti internationali la care a participat, in cadrul WANO, contributia sa in echipa manageriala a SNN fiind demonstrata in practica de rezultatele exceptionale in operare obtinute de CNE Cernavoda. 

De-a lungul timpului, Valentin Ovidiu Nae a detinut functii de operare si conducere, fiind seful sectiei control radiatii, inginer operare principal specialist, operator camera de comanda, dispecer sef de tura Unitatea 1, Inginer Sef in cadrul Departamentului Sisteme de Proces, Director Operatiuni in cadrul SNN. Din 19.10.2020, detine functia de Director al Sucursalei CNE Cernavoda, fiind responsabil pentru coordonarea activitatii de productie si a functiilor de securitate nucleara.

 

Citește și

Se închiriază echipamente de copiere, imprimare și scanare pentru activitatea CNE Cernavodă (DOCUMENT)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii