Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:49 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SCJU Constanța a organizat o licitație pentru un contract de servicii de închiriere și mentenanță pentru echipamente multifuncționale. Vezi firma câștigătoare

ro

16 Jul, 2024 13:46 171 Marime text


 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” (SCJU) Constanța a organizat o licitație pentru furnizarea unui contract de servicii de închiriere și mentenanță pentru echipamente multifuncționale, dar și servicii de mentenanță pentru echipamente de fotocopiere, scanare și printare în format A4 și A3, aflate în dotarea unității sanitare.
 
Valoarea totală estimativă contractului este de 255.084 lei, fără TVA.
 
Conform licitatiapublica.ro, societatea câștigătoare este S.C. Xerografica S.R.L.
 
Despre S.C. Xerografica S.R.L.
 
Potrivit termene.ro, societatea comercială a fost înființată în anul 2014 și are sediul social în municipiul Constanța, bulevardul Mamaia, cu principalul obiect de activitate comerțul cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului.
Asocitați și administratori sunt Dobre Nicoleta, cu o cotă de 33.34%, Drăgoi Daniela, cu 33.33% și Giuglea Petre Mircea, ce deține 33.33% din firmă.

De asemenea, DRĂGOI DANIELA mai deține funcția de asociat unic și administrator al societății comerciale DARA TOTAL SRL (100%), cu sediul social în municpiul Constanța, iar GIUGLEA PETRE MIRCEA mai este asociat și administrator al XEROCOLOR SRL, cu sediul social în municipiul Constanța, cu o cotă de 60%.

Conform sursei citate, în anul fiscal 2023, firma a raportat o cifră de afaceri în valoare de 1.801.806 lei, profit 177.844 lei și un număr mediu de 4 angajați.

S.C. Xerografica S.R.L. figurează cu 354 de contracte câștigate – achiziții directe, pentru societăți contractante precum Muzeul de Arta Populară Constanța, Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța S.A. și Centrul Județean de Resurse și de Asistență Educațională Constanța.
 
Citește și:
Reabilitare feroviară în Portul Constanța. CN APM SA a lansat licitația! (DOCUMENT)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii