Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scorpionii au ocazia să afle nişte informaţii interesante în cadrul unei întâlniri cu prietenii, iar Gemenii trebuie să regândească bugetul familiei

ro

05 Jul, 2011 00:00 1710 Marime text

1.jpgScorpionii au ocazia să afle nişte informaţii interesante în cadrul unei întâlniri cu prietenii, iar Gemenii trebuie să regândească bugetul familiei

BERBEC

Critica nejustificată venită din partea unei şefe sau a unei rude de sex feminin le strică buna-dispoziţie Berbecilor. Asta pentru că persoana respectivă insistă ca lucrurile să fie făcute într-un anume fel, ceea ce, în opinia nativilor, este o pură pierdere de timp. Înainte de a se lansa într-o dispută deschisă, Berbecii ar trebui să se întrebe dacă se merită, într-adevăr, să-şi consume energia şi nervii în acest fel.

TAUR

Taurii au parte de o zi liniştită, frumoasă, în care planurile le ies ca la carte. Reuşesc să-şi achite toate datoriile şi facturile, dar şi să recupereze banii pe care îi împrumutaseră altcuiva, trag linie şi fac calculele. Dacă au fost chibzuiţi până acum, vor constata că le mai rămâne şi o sumă de cheltuit pe mici plăceri. Singurele inconveniente ar putea apărea în relaţia cu membrii familiei - care sunt cam nemulţumiţi de stilul autoritar al nativilor.

GEMENI

Nişte discuţii cu membrii familiei, legate de felul în care cheltuiesc banii le vor ocupa această dimineaţă Gemenilor. Destul de probabil, va fi nevoie de o recalculare a bugetului, care nu le va conveni prea mult nativilor, în ideea că trebuie să mai strângă cureaua. Ar putea să vadă partea bună a lucrurilor - vor fi mai motivaţi să facă rost de bani!

RAC

Prinşi între pretenţiile membrilor familiei, ale partenerului de cuplu şi ale şefilor, nu este de mirare că sensibilii Racii se simt foarte stresaţi astăzi. Nu este însă momentul să abandoneze lupta şi să se ascundă în carapace! Cea mai bună soluţie ar fi să se bazeze pe intuiţia lor, care funcţionează la cote maxime. Aşa vor găsi răspunsurile pe care le caută.

LEU

Cu Jupiter pe casa carierei, Leii ar trebui, cel puţin în teorie, să aibă o perioadă destul de bună în carieră - adică să iasă în evidenţă, să se afirme, sau să-şi găsească slujba care li se potriveşte cel mai bine. Condiţia ar fi să se concentreze mai mult, pentru că tentaţia de a se pierde în tot felul de discuţii inutile sau de a se lăsa angrenaţi într-un scenariu de „telenovelă" care se desfăşoară în anturajul lor este mare. Ar trebui să-şi repete că nu vor primi niciun premiu pentru regie sau actorie pentru aşa ceva!

FECIOARĂ

Să înoate fără vreun reper precis în apele tulburi ale dragostei nu a fost vreodată punctul forte al Fecioarelor. Problema este că, acum, exact asta vor trebui să facă. „Vesta de salvare" este încrederea în bunele intenţii ale persoanei iubite, iar acestea, într-adevăr, există! Deci, în loc să despice firul în patru, nativii ar trebui să se bucure de momentele frumoase pe care le trăiesc.

BALANŢĂ

Luciditate. Perseverenţă. Stabilirea unor priorităţi şi scopuri realiste în viaţă. Respect faţă de limitele proprii şi faţă de limitele celorlalţi. Iată atitudinea care îi ajută pe cei din zodia Balanţei să treacă de această zi destul de solicitantă. În sufletul lor ştiu că nu mai este mult până când problemele se vor rezolva. Ca atare, nu este cazul să-şi piardă optimismul.

SCORPION

Scorpionii au astăzi chef de ieşit în lume. Este un moment bun să pună mâna pe telefon şi să-şi sune câţiva prieteni, să organizeze o întâlnire mai pe seară. Pe lângă plăcerea de a revedea persoane dragi, nativii au ocazia să afle şi de nişte ponturi care îi vor ajuta ceva mai încolo, în carieră.

SĂGETĂTOR

Chiar dacă vor fi nevoiţi să scoată din buzunar mai mulţi bani decât plănuiseră, Săgetătorilor nu le va părea rău. Cheltuielile vor fi cu folos şi ar putea să le considere drept o investiţie pentru viitor. Cei care au copii, ar putea avea nişte discuţii în contradictoriu cu „juniorii", care vor ceva prea multă independenţă. Nativii vor avea câştig de cauză dacă se vor folosi de diplomaţie şi nu de constrângeri.

CAPRICORN

Pentru Capricorni a venit momentul să-şi redescopere latura sensibilă, romantică, artistică. Le vor prinde foarte bine câteva momente de relaxare în compania persoanei iubite, mai ales după toată alergătura şi stresul din ultimele zile. O plimbare în parc, o ieşire la film sau la teatru sunt câteva opţiuni foarte tentante pentru seară.

VĂRSĂTOR

O stare de agitaţie greu de explicat îi cuprinde astăzi pe Vărsători. Stârnesc discuţii incomode, a căror finalitate nu este prea clară, nu reuşesc să se concentreze la muncă, anunţă că au luat decizii doar pentru a face exact lucrul opus. Deşi această atitudine le va ridica multe semne de întrebare celor din jur, cel mai bine ar fi să-i lase în pace pe nativi. Este doar modul lor de a mai scăpa de tensiunea psihică.

PEŞTI

Peştii care au de făcut astăzi o deplasare în interes de serviciu sau care au de semnat acte legate de moşteniri ar trebui să fie cu ochii în patru şi să-şi ia toate măsurile de precauţie. S-ar putea ivi nişte obstacole gen întârzieri, defecţiuni ale mijlocului de transport sau pot afla că lucrurile nu stau chiar aşa cum li s-a prezentat iniţial. Cele mai bune sfaturi în acest sens le primesc din partea partenerului de viaţă, de aceea ar trebui să le asculte cu atenţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii