Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sculptura luminoasă realizată și lansată la Tulcea, admirată de peste 100.000 de spectatori la West Side Flower Fest (FOTO)

ro

05 Jun, 2024 21:19 799 Marime text

Sculptura luminoasă semnată GTNartatak, realizată și lansată la Tulcea, a fost admirată de peste 100.000 de spectatori la West Side Flower Fest (București), cel mai mare festival al florilor din România.

Instalația luminoasă gigantică a fost prezentată, în avanpremieră, la Festivalul Scrumbii de Florii de la Tulcea, iar de 9 Mai, Ziua Europei, a fost lansată pe lacul Ciuperca, alături de un concert al Orchestrei Baladele Deltei, se arată pe pagina de socializare a Primăriei Tulcea. 

Festivalul West Side Flower Fest 2024, s-a desfășurat între 31 mai și 2 iunie, în Parcul Drumul Taberei din Capitală.

"Ruga pentru Pace" va continua să plutească pe lacuri din România și străinătate, urmând a fi prezentată în cadrul altor festivaluri și evenimente.

Prin creațiile sale, GTN ne invită să explorăm misterele existenței, să transcendem limitele percepției și să îmbrățișăm frumusețea lumii care ne înconjoară.


foto:  Facebook/ Primăria Tulcea


Citește și:

FOTOREPORTAJSpectacol plin de culoare pe malul Mării Negre! Incredibil cum arată faleza de la 23 August, Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii