Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se anunță ploi torențiale și vijelii în județul Tulcea! Recomandările pompierilor

ro

14 Jun, 2024 18:17 824 Marime text


Sursa foto: ISU Delta Tulcea


 
  • În județul Tulcea sunt așteptate căderi de precipitații de până la 30 de litri pe metro pătrat într-un timp scurt și intensificări ale vântului. De asemenea, pe toate râurile din județ este o atenționare hidrologică de posibile depășiri ale cotelor de atenție până mâine, 15 iunie.
 
În acest moment pompierii stației Babadag intervin pentru evacuarea apei dintr-o casă în localitatea Mihail Kogălniceanu, iar în urmă cu puțin timp, salvatorii Detașamentului Tulcea au intervenit pe DN 22A pentru evacuarea unei persoane de sex feminin care a rămas cu mașina blocată în șanțul de pe marginea drumului. Aceasta a fost recuperată de pompierii militari și se află în siguranță, porivit ISU Delta Tulcea.
 
În acest moment se circulă cu dificultate pe drumul ce face legătura între municipiul Tulcea și comuna Mihail Kogălniceanu, în zona Aeroportului „Delta Dunării” din cauza cantității mari de apă de pe carosabil, conform sursei menționate.
 

„Facem un apel la conducătorii auto să sporească atenția, iar dacă consideră că nu pot înainta din cauza vizibilității reduse din cauza precipitațiilor ori din cauza acumulărilor de apă pe carosabil, să oprească, iar dacă este posibil să se întoarcă din drum și să caute o zonă mai înaltă ferită de riscul unor viituri”, recomandă salvatorii tulceni.

 
 
 
Citește și
 Meteo ConstanțaCod galben de instabilitate atmosferică accentuată! Numere utile în caz de urgență
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii