Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută voluntari pentru Centrul de zi Agigea

ro

10 May, 2011 01:55 2956 Marime text

„Vrei să acumulezi experienţă în domeniul asistenţei sociale? Sau vrei doar să ajuţi copiii care au nevoie de sprijin? Centrul de zi Agigea îţi oferă această oportunitate. Înscrie-te ca voluntar pentru Centrul de zi Agigea!", sună un anunţ al instituţiei subordonate Consiliului Local Agigea.

Centrul de zi a fost conceput cu scopul prevenirii şi intervenţiei sociale destinate reducerii riscului de abandon familial şi şcolar al copiilor proveniţi din familii social vulnerabile. Misiunea Centrului este de a asigura, pe timpul zilei, activităţi de îngrijire, educaţie şi recreere, socializare, consiliere, dezvoltarea deprinderilor de viaţă independentă în scopul de a preveni abandonul şi instituţionalizarea copiilor proveniţi din familii cu situaţie materială precară şi/sau dezorganizate, precum şi asigurarea de sprijin, consiliere pentru părinţi sau reprezentanţi legali sau alte persoane care au în îngrijire copii. Beneficiarii Centrului de zi sunt copii cu vârsta cuprinsă între 3 şi 14 ani, proveniţi din familii aflate în dificultate, domiciliate pe raza comunei Agigea.

Potrivit directorului Centrului de zi Agigea, Andreea Vasile, pentru activitatea de voluntariat se caută oameni cu sufletul deschis şi plini de entuziasm, persoane care vor să dobândească anumite cunoştinţe în domeniul social, tineri dornici să sprijine copiii în activităţile de educaţie şi recreere. Se oferă un program flexibil, adeverinţe de practică şi scrisori de recomandare (la cerere) şi nu în ultimul rând ocazia de a petrece momente vesele alături de cei mici. Persoanele interesate pot trimite un CV însoţit de o scrisoare de intenţie la adresa office_centrul_de_zi_agigea@yahoo.com sau pot suna la numărul de telefon 0241/737.170 (persoană de contact Iuliana Onete - coordonator voluntari).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii