Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschide al doilea hotel Crowne Plaza din România , pe litoral

ro

22 Jun, 2024 11:55 1475 Marime text






Virgil Călina, om de afaceri proprietar al grupului De Silva, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice din România, își extinde portofoliul de ospitalitate cu deschiderea unui nou hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Proiectul, realizat în parteneriat cu IHG Hotels & Resorts, cel mai mare lanț hotelier din lume, va purta numele de Crowne Plaza Mamaia Beach, potrivit știripesurse.ro.

Noul hotel, care va opera sub egida firmei De Silva Intermed, deținută de familia Meda-de-Silvania Călina și Virgil Călina, se va clasa la categoria de 4 stele și va oferi 98 de camere. Este primul hotel sub brandul Crowne Plaza situat pe litoralul românesc și totodată primul Crowne Plaza din afara Bucureștiului. Acesta va fi al doilea hotel sub acest brand din România, după cel deținut de George Copos.SnapOnSmile:

Hotelul Crowne Plaza Mamaia Beach va fi deschis în perioada imediată, având primele oferte disponibile începând cu prima zi a lunii august. Această investiție vine în continuarea strategiei de expansiune a grupului InterContinental pe piața locală, unde se dezvoltă inclusiv un alt hotel sub brandul Crowne Plaza - Crowne Plaza Constanța Mamaia Beach.

Cine este Virgil Călina

Virgil Călina este deja cunoscut pentru proiectele sale imobiliare de anvergură. În urmă cu doi ani, Profit.ro a anunțat că Virgil Călina lucra la dezvoltarea a două blocuri cu aproximativ 200 de apartamente de lux, situate lângă hotelul său de patru stele, Ramada Nord, din apropierea Satului Francez din București. În 2020, el a vândut un teren din cartierul Aviației pentru suma de peste 10 milioane de euro către antreprenorii Robertino Georgescu și Dan Drăgulin, care dezvoltă primul lor proiect rezidențial exclusivist, Crown Towers.

Citește și
Trafic aglomerat pe A2, pe sensul de mers spre litoral (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii