Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:29 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se extinde Grãdiniţa „Pinocchio" din Techirghiol

ro

21 May, 2011 03:12 1840 Marime text

Techirghiol_primar_Adrian_Stan_10.jpgPrimãria Oraºului Techirghiol a dat startul procedurii de achiziþie publicã pentru atribuirea contractului de lucrãri de extindere la Grãdiniþa „Pinocchio" Corp 2, din localitate.

Potrivit celor declarate de primarul oraºului, Adrian Stan, data limitã de depunere a ofertelor pentru aceastã procedurã ºi deschiderea acestora este 23 mai.

Imobilul propus spre extindere va avea funcþiunea de grãdiniþã. Accesul principal în aceastã clãdire se va realiza din faþada principalã, amplasatã înspre strada 9 Mai. La nivelul parterului vor fi amplasate un vestibul, un hol pentru circulaþie, patru sãli de clasã, patru vestiare, grupuri sanitare pentru copii, duº, spaþiu tehnic, depozit pentru produse de curãþenie, cancelarie, birou/depozit pentru materiale didactice, arhivã, cabinet medical/izolator, oficiu. Suprafaþa construcþiei propuse va fi de 552,70 mp. Pe acest teren mai existã un corp al grãdiniþei, cu o suprafaþã construitã de 174 metri pãtraþi. Termenul în care se estimeazã cã se va finaliza lucrarea este de patru luni calendaristice. Suma maximã pe care autoritãþile locale sunt dispuse sã o dea pentru acest proiect este de 693.426 lei fãrã TVA, respectiv 859.848 lei cu TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii