Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:29 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se scot ultimele şine de tramvai de pe linia 104

ro

11 Oct, 2011 01:00 1836 Marime text
În aproximativ o săptămână, şinele de tramvai care mai rămăseseră de scos pe porţiunea de drum care duce către Poarta 6 şi trece pe sub şoseaua Mangaliei vor deveni istorie, astfel că şi pe acest tronson se va putea circula fără probleme.

Lucrările au început de ieri dimineaţă şi trebuie realizate în cel mai scurt timp, având în vedere că pe acest traseu de află şi câţiva agenţi economici cărora le-a fost suspendată activitatea, dat fiind faptul că zona a fost blocată. Potrivit celor declarate de inginerul-şef Mugurel Voineagu, unul dintre oamenii de bază din cadrul SCIL Confort Urban SRL, lucrările se desfăşoară la foc continuu şi se aproximează ca până la finele acestei săptămâni să se poată circula fără probleme pe această porţiune.

De asemenea, dat fiind faptul că traficul greu a fost deviat din oraş, tot ieri s-a început efectuarea unor lucrări de minimă intervenţie la podul de la Butelii, dar se poate circula în continuare, tronsonul fiind închis pe porţiuni. „Se vor efectua lucrări care ţin strict de elementele de siguranţă ale podului, pentru că nu există bani pentru a-l repara pe tot. Deja s-a intervenit pentru a se putea turna un strat de asfalt, însă şinele de tramvai de pe pod rămân, urmând a fi scoase la momentul în care podul va intra în reabilitare totală", a mai spus reprezentantul SCIL Confort Urban.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii