Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 29 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#SEAStreet Reacțiile publicului după spectacole - „Păreau ființe celeste, plutind pe concertele lui Vivaldi, nu suflete omenești“

ro

29 Jul, 2024 15:56 167 Marime text
Sursa foto: Teatrul de Stat Constanța
  • Spectatorii au fost plăcut surprinși, fiecare reprezentație fiind urmată de ropote de aplauze.

SEAS 2024 a adus constănțenilor, în ultimul weekend din luna iulie, mai multe reprezentații de teatru stradal, în cadrul secțiunii #SEAStreet.
 
Astfel că, timp de trei zile, de vineri, 26 iulie, până duminică, 28 iulie, 23 de reprezentații stradale susținute de trei companii internaționale și de Teatrul de Animație Țăndărică din București s-au desfășurat, în mai multe zone din Constanța – Parcul Gării, Parcul Operei, Promenada de lângă Lacul Tăbăcăriei (lângă City Park Mall), Faleza Cazinoului din Constanța, zona parcării de la Poarta 1 a Portului Constanța, Bulevardul Tomis.
 
Spectatorii au fost plăcut surprinși, fiecare reprezentație fiind urmată de ropote de aplauze. Reacțiile nu au întârziat să apară și pe platformele de socializare:
 

„Superb! Fetele acestea au baletat la mare înălțime în sens propriu și figurat. Atât de mare încât puteau oferi acest spectacol pe orice mare scenă a lumii, în cadrul oricărei festivități de rang mondial. Păreau țiinte celeste, plutind pe concertele lui Vivaldi, nu suflete omenești! Felicitari organizatorilor!“, arată un spectator pe Facebook.

 

„A fost superb! Felicitări fetelor!“, completează un alt spectator.

 

„Geniale au fost fetele... ce profesionalism, ce energie, au zâmbit non stop, perfecțiune a execuției... iar partea cu interacțiunea cu publicul.. m-a impresionat. Felicitări tuturor!“, scrie un alt spectator.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii