Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:04 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința CLM Constanța Proiect de hotărâre pentru completarea HCL care privește contractul cu Termoficare Constanța SRL (DOCUMENT)

ro

25 Sep, 2024 16:15 336 Marime text
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța 
 
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, luni, 30 septembrie 2024, de la ora 14.00.
 
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.

Printre proiectele de hotărâre de CLM de pe ordinea de zi se află și cel cu nr. 409/2024 pentru completarea HCL nr. 49/2021 privind aprobarea Contractului de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Constanța și a anexelor aferente prin atribuire directă către Termoficare Constanța SRL, initiator - primar Vergil Chiţac.
 
În atenția consilierilor locali se află aprobarea completării anexei nr. 4 – Lista bunurilor mobile și imobile, proprietate publică și privată a unității administrative teritoriale municipiul Constanța, aferente serviciului public de termoficare la HCL nr. 49/2021, în sensul transmiterii în gestiune delegată la Termoficare Constanța SRL a mijloacelor fixe identificate conform anexei care face parte integrantă din prezenta hotărâre.  
 
Completarea anexei nr. 4 la HCL nr. 49/2021 se va face prin act adițional la Contractul de delegare a gestiunii serviciului de alimentare cu energie termică – activitatea de transport, distribuție și furnizare a energiei termice în municipiul Constanța.
 
Societatea Termoficare Constanța SRL va asigura respectarea prevederilor din clauza 13 – Perioada de garanție – din acordul contractual nr. 26646/08.02.2022, în sensul notificării UAT municipiul Constanța, în calitate de beneficiar, cu privire la orice vici sau deteriorări ale lucrărilor care pot apărea în perioada de garanție.
 
Predarea primirea imobilelor descries în anexa la prezenta hotărâre se realizează prin process verbal de predare – primire încheiat între Serviciul topografie, cadastru și cartografie digital din cadrul Direcției generale urbanism și patrimoniu, și reprezentanții societății Termoficare Constanța SRL, în termen de 60 de zile calendaristice de la data adoptării prezentei hotărâri.
 
Prin HCL nr. 49/2021 s-a aprobat contractual de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică a municipiului Constanța și a anexelor aferente prin atribuire direct către Termoficare Constanța SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
O asociație de proprietari, la judecată cu Termoficare Constanța

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii