Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință la Palatul Victoria despre măsurile ce se impun pe sectorul românesc al Dunării

ro

26 Sep, 2024 15:50 380 Marime text


Furtuna, Sursa foto: Pexels
 
Premierul Marcel Ciolacu a convocat astăzi, 26 septembrie 2024,începând cu ora 16:00, la Palatul Victoria, o ședință operativă pentru a analiza măsurile ce se impun pe sectorul românesc al Dunării, în condițiile avertizărilor meteorologice emise de specialiști.

Potrivit unui comunicat emis de Guvernul României, la ședința operativă vor participa vicepremierul Marian Neacșu, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, secretarul de stat Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Directorul General - Administrația Națională Apele Române, Sorin Lucaci, Rădoi Ianăș de la Societatea Hidroelectrica, directorul general al Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, președintele Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale,Georgian Pop.

Reamintim că Șefa ANM, Elena Mateescu, a anunțat în emisiunea News Hour with CNN de la Antena 3 CNN că o masă imensă de aer polar urmează să ajungă deasupra României.

Elena Mateescu a menționat că masa imensă de aer polar se va forma deasupra Europei de Vest începând de joi și sunt deja coduri portocalii în Italia și Elveția, iar duminică va ajunge deasupra țării noastre. Acest moment coincide și cu viitura de pe Dunăre.

Citește și:
Alertă! Furtuna Ashley ajunge în România în același timp cu viitura de pe Dunăre! Vor fi emise avertizări Cod Roșu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii