Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Serviciul de salubrizare a localităților din județului Constanța a fost contestată din nou. De decizii au fost luate?

ro

24 Aug, 2023 12:15 2292 Marime text



Contractul de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecano biologică și depozitare a deșeurilor municipale din Județul Constanța scos la licitație de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Dobrogea a fost contestat la CNSC de Eco Sud SA.

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat pe 09.08.2023 o decizie prin care a respins excepția tardivității contestației, invocată de autoritatea contractantă și totodată a respins ca nefondată, contestația formulată de Eco Sud SA.

Decizia este obligatorie iar împotriva acesteia se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

Eco Sud SA cu sediul social în București, reprezentată legal prin președintele Consiliului de Administrație Adrian Mirel Scarlat a solicitat, în ceea ce privește lotul 2: anularea solicitării de clarificare nr. 1 din cadrul adresei nr. 878/12.07.2023 privind documentele care demonstrează îndeplinirea cerinței referitoare la experiența similară, conform Caietului de sarcini; obligarea autorității contractante la evaluarea ofertei depuse de Eco Sud SA și  studiul dosarului la sediul Consiliului și depunerea de concluzii scrise.


Vă reamintim, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară” Dobrogea”, în calitate de autoritate contractantă, a demarat în 2022 procedura privind atribuirii contractelor de delegare, prin concesiune, a gestiunii serviciului de salubrizare pentru activitățile de colectare, transport și transfer al deșeurilor din județul Constanța, aferente Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor.
 
La licitație s-au înscris trei operatori care au depus oferte pentru fiecare lot în parte, aferente celor trei zone de colectare din județul Constanța.
 
Zona 1: Municipiul Constanța, orașele Murfatlar și Ovidiu, comunele: Fântânele, Grădina, Istria, Lumina, Mihai Viteau,Târgușor, Valu lui Traian, Săcele, Corbu;

Zona2 : Orașele Negru Vodă, Techirghiol și Eforie, comunele: Amzacea, Bărăganu, Cerchezu, Chirnogeni, Comana, Cumpăna, Mereni, Pecineaga, Topraisar, Tuzla; 

Zona 3: Municipiul Medgidia, orașul Hârșova, comunele: Adamclisi, Aliman, Băneasa, Castelu, Ciocârlia, Cobadin, Cuza-Vodă, Ciobanu, Crucea, Deleni, Dobromir, Dumbrăveni, Gârliciu, Ghindărești, Horia, Independența, Ion Corvin, Lipnița, Mircea-Vodă, Nicolae Bălcescu, Ostrov, Oltina, Peștera, Pantelimon, Rasova, Saligny, Siliștea, Tortoman, Topalu, Vulturu.


Valoarea totală estimată a contractelor este de 148.087.662 lei, pe o durată de 5 ani.
 

Citește și:

Licitația privind salubrizarea localităților județului Constanța intră în faza de evaluare a ofertelor. Trei operatori s-au înscris la licitație
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii