Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Sex cu fotomodele" (video)

ro

12 Nov, 2010 03:31 6992 Marime text

Scandal_Continuare_3.jpgNoi dezvãluiri în scandalul SEX CU FOMODELE. Alãturi de numeroase personalitãţi cu rezonanţã din lumea politicii şi a show-bizz-ului apare chiar şi numele primarului Radu Mazãre. Acesta este prezent într-o înregistrare din dosarul privind reţeaua de prostituţie condusã de constãnţeanul Cornel Costan şi ialomiţeanul Ion Tãmârjan, zis Tera. Pe lista celor implicaţi se mai aflã şi liderii PSD Robert Negoita, Nicu Banicioiu, dar si Liviu Dragnea sau viceprimarul Constanţei, Gabi Stan. Dosarul "Sex cu fotomodele" conţine informaţii şi despre modul în care se acorda titlul "miss TSD", concurs organizat sub patronajul deputatului Negoiţã Robert Sorin. Potrivit procurorilor, titlul în cauzã era promis şi uneori chiar şi acordat unora dintre fotomodelele care se prostituau. "Miss TSD" era vãzut ca un fel de recompensã de fetele care aspirau la o carierã de fotomodel. În înregistrãrile video şi stenogramele din rechizitoriul întocmit de procurori în dosarul reţelei de prostituţie condusã de constãnţeanul Cornel Costan şi ialomiţeanul Ion Tãmârjan, zis Tera apare chiar şi numele primarul Radu Mazare.

Scandal_Continuare_2.jpgPrin intermediul agenţiilor de modã Star Models şi Diva Models, Ion Tãmârjan şi Cornel Costan racolau tinere minore şi majore, pe care le convingeau sã se prostitueze în Austria. Înainte de a ajunge pe piaţa din strãinãtate, „modelele" treceau prin paturile unor cunoscuţi interlopi, oameni de afaceri şi de televiziune. Cel mai întâlnit personaj în rechizitoriul procurorilor este Robert Sorin Negoiţã, deputat PSD şi om de afaceri, divorţat de nouã ani, tatã a doi copii. DIICOT a ataşat la dosarul de urmãrire penalã mai multe convorbiri telefonice. Iatã una purtatã pe 29 iulie 2008, în care deputatul Robert Sorin Negoiţã îl întreabã pe Ion Tãmârjan, arestat pentru trafic de persoane, despre „fetiţe". Proxenetul îl anunţã cã fetele sunt cazate la camera 9003 a unui hotel din Capitalã.

Robert Sorin Negoiţã: Zi-mi şi mie, cine, bruneta şi mai cine?
Ion Tãmârjan: Deci, Cristina şi bruneta şi mai aştept pe cineva acum, sã vinã de la Constanţa, e o tipã care are aici o...da? Deci Cristina e sutã la sutã, asta duce, îţi duce şi trei într-o searã! N-ai probleme cu ea.
Robert Sorin Negoiţã: Deci nu ştiu cine e Cristina asta, eu o ştiu? Nu o ştiu!
Ion Tãmârjan: Nu! N-o ştii, n-o ştii, nu cred c-o ştii!
Robert Sorin Negoiţã: Da e bine, e bine acolo?
Ion Tãmârjan: Are nişte sâni, nişte de astea acolo formidabile, deci duce mult de tot! Înţelegi? Da, hai, cã o vezi aicea şi Mãdãlina, ţi-am zis, e la început acum, sã n-o forţezi prea tare, dar ţi-am zis aşa, uşor, uşor, e ok!

Fetele racolate de-a lungul timpului de Costan şi Tera povestesc cum decurgeau afacerile proxeneţilor.

Apartamentul în care locuiau soţii Costan în Constanţa este acum pustiu, iar datoriile la întreţinere acumulate în cinci luni, de la arestarea lui Cornel, se ridicã la aproape trei mii de lei. În dosar, el apare ca inculpat, iar soţia, învinuit.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • radu 12 Nov, 2010 11:55 prostituatele de 16-17 ani cu care se afisa in olimp si neptun mihaila cel pus de udrea sa demoleze cladirile construite ilegal fara culoare portocalie de unde provin?
  • radu 12 Nov, 2010 11:21 fetele de 16- 17 ani cu care se afisaza in olimp mihaila omul pus de udrea sa demoleze asazisele cladiri construite ilegal de unde provin?