Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:38 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Si tu poti fi Mos Craciun"

ro

04 Dec, 2009 02:54 1271 Marime text
Holt România a derulat, de pe 16 noiembrie şi până astăzi, campania de strângere de fonduri „Şi tu poţi fi Moş Crăciun".

Mai multe urne de donaţii cu mesajul fundaţiei au fost amplasate în marile magazine din Constanţa şi s-au distribuit invitaţii pentru spectacolul de caritate ce se va desfăşura în sala de spectacole a Teatrului Naţional de Operă şi balet Oleg Danovschi astăzi, între orele 18.00-20.00.

„Au răspuns invitaţiei noastre aproape 400 de prieteni, mai vechi sau mai noi, motivaţi de arta de a dărui, de renumele, misiunea şi programele pe care le derulează fundaţia, de a participa la un concert de caritate şi nu în ultimul rând de a ajuta pe cei aflaţi în nevoie în preajma sărbătorilor de iarnă. Dintre artiştii care-şi vor dona prestaţiile lor artistice amintim Corul de copii Callatis, Andreea Olariu, Ansamblul Dobrogeanca, elevi ai Colegiului Naţional de Arte Constanţa şi formaţia pop-rock Sarmalele Reci", se arată într-un comunicat de presă semnat de directorul executiv al Holt România, Livia Trif.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii