Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Situație critică în Galați și Vaslui Gest impresionant al unui jandarm care își împarte masa cu un câine supraviețuitor

ro

16 Sep, 2024 14:40 277 Marime text
foto: facebook/Jandarmeria RomânăUn moment emoționant a fost surprins azi, 16 septembrie 2024, în timpul intervențiilor de salvare din Galați, unde jandarmul Cătălin, din cadrul Jandarmeriei Călărași, a fost văzut împărțindu-și pachetul de mâncare cu un câine care reușise să supraviețuiască apelor.

Cătălin este din cadrul Jandarmeriei Călărași și de 48 de ore se află la Galați pentru a acorda sprijin oamenilor afectați de inundațiile din zonă.

Acesta a subliniat dificultățile cu care se confruntă echipele de intervenție: „Masa e pe fugă, somnul frânt, pentru că încercăm să ajutăm cât mai mulți oameni. Trebuie să știe că nu sunt singuri! Suntem alături de ei!”
 


Iată postarea de pe pagina de socializare a Jandarmeriei Române:

"Astăzi colegul nostru, Cătălin, a fost surprins în timp ce împărțea pachetul său cu un câine care reușise să supraviețuiască apelor.

"Animalele sunt la fel de afectate ca și oamenii. Suntem aici pentru a ajuta toate sufletele care au nevoie de noi."

Cătălin este din cadrul Jandarmeriei Călărași și de 48 de ore se află la Galați pentru a acorda sprijin oamenilor afectați de inundațiile din zonă.

"Masa e pe fugă, somnul frânt, pentru că încercăm să ajutăm cât mai mulți oameni. Trebuie să știe că nu sunt singuri! Suntem alături de ei!"- se arată în conținutul postării. 



Citește și:

MAIChipul salvatorului, imaginea care ne impresionează. „O imagine cât toate cuvintele!“
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii