Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SN Nuclearelectrica SA achiziționează suportul tehnic pentru licenţele SolarWinds existente la CNE Cernavodă

ro

03 Jul, 2024 14:27 154 Marime text
  • Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 august 2024.
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA, ca autoritate contractantă, și-a exprimat intenția de a achiziționa serviciul prin care se asigură suportul tehnic pentru licenţele SolarWinds existente la CNE Cernavodă, pentru o perioadă de doi ani şi achiziţia unei licenţe noi, CR #40858.
 
Achiziția a fost inițiată printr-un anunț de participare.
 
Valoarea totală estimată e de 472.287 lei.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 2 august 2024, ora 15.00, atunci când se vor deschide ofertele. Criteriul de atribuire e prețul cel mai scăzut. Oferta trebuie să fie valabilă până la 2 decembrie 2024.
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, prin serviciile de suport tehnic pentru licenţele SolarWinds existente la CNE Cernavodă, pentru o perioada de 2 ani, se va permite accesul continuu la site-ul producătorului SolarWinds pentru descărcarea şi instalarea ultimelor versiuni, patch-uri (îmbunătăţiri, rezolvarea unor bug-uri critice sau de securitate), disponibile la producătorul software-ului, pentru deschiderea de tichete de suport și intervenţii la solicitarea achizitorului în situaţia apariţiei unor disfuncționalități sau orice alte situații care afectează performanțele software-ului și nu pot fi rezolvate cu resurse locale, escaladarea cazurilor respective către nivelurile superioare de ingineri, ajungând până la echipa de dezvoltare a produsului software, accesarea baze de date de cunoştinţe și a materialelor de pregătire.
 
Achiziţia unei licenţe suplimentare Virtualization Manager Primary VMS32 este pentru a asigura monitorizarea tuturor componentelor sistemului de virtualizare implementat la CNE. Pentru licenţa Virtualization Manager Primary VMS32 achiziționată suplimentar se vor asigura servicii de suport tehnic pe toată durata contractului, care vor permite accesul continuu la site-ul producătorului SolarWinds pentru descărcarea şi instalarea ultimelor versiuni, patch-uri (îmbunătăţiri, rezolvarea unor bug-uri critice sau de securitate), disponibile la producătorul software-ului, pentru deschiderea de tichete de suport și intervenţii la solicitarea achizitorului în situaţia apariţiei unor disfuncționalități sau orice alte situații care afectează performanțele software-ului și nu pot fi rezolvate cu resurse locale, escaladarea cazurilor respective către nivelurile superioare de ingineri, ajungând până la echipa de dezvoltare a produsului software, ultimele update-uri ale licențelor, căutarea de informații tehnice, deschiderea de tichete de suport direct la producător, accesarea baze de date de cunoştinţe și a materialelor de pregătire.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt:

- Valentin Ovidiu Nae – Director CNE Cernavodă;
- Costin Antonie – Director Operare CNE Cernavodă, înlocuitor de drept Director CNE Cernavodă
- Laurențiu Coca – Director Direcția de Producție, înlocuitor de drept Director CNE Cernavodă;
- Adrian Dan Dugăiașu – Director Direcția Economică CNE Cernavodă;
- Sibel Chespi – Șef Serviciu Analize Cost-Buget, înlocuitor de Drept Director Economic CNE Cernavodă;
- Carmen Mihaela Frunză – Șef Serviciu Contabilitate și Patrimoniu, înlocuitor de drept Director Economic CNE Cernavodă;
- Georgeta Ionescu – Șef Serviciu Financiar, înlocuitor de drept Director Economic CNE Cernavodă;
- Milica Răduță – Șef Birou Juridic și Contencios;
- Dana Lavinia Vladu-Dinu – Consilier juridic Principal, înlocuitor de drept Șef Birou Juridic și Contencios;
- Cristian Ion Predescu – Inginer Șef Departament Planificare Strategică și Achiziții (DPSA);
- Luminița Livadaru – Șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept Inginer Șef DPSA;
- Florin Georgescu – Șef Serviciu Planificare Achiziții Produse, înlocuitor de drept Inginer Șef DPSA;
- Ileana Tiron – Șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări (SASL);
- Mihaela Sonia Popa – Economist Specialist SASL, înlocuitor de drept Șef Serviciu SASL;
- Daniel Elian Mircea – Inginer Specialist SASL, înlocuitor de drept Șef Serviciu SASL;
- Claudia Marilena Patrasc - Economist Principal SACB, Viza CFP;
- Valentina Iordan – Economist SF-BD, Viza CFP

Persoane care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini: Viorel Petrișor Petre, Adrian Emil Adam, Valentina Laura Predescu, Cosmin-Mugurel Anghel, Valentin Ovidiu Nae.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Constanța
SN Nuclearelectrica SA achiziționează servicii complete de imprimare si multiplicare documente necesare la CNE Cernavodă (DOCUMENT)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii