Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SN Nuclearelectrica SA Contract de peste 3,8 milioane de euro, pentru achiziția de servicii pentru CNE Cernavodă (DOCUMENT)

ro

02 Sep, 2024 17:00 184 Marime text

 Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
  • Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 18 octombrie 2024.  
 
Societatea Națională Nuclearelectrica SA, ca autoritate contractantă, a inițiat printr-un anunț de participare achiziția de servicii de asistență tehnică și consultanță de specialitate în vederea organizării, pregătirii personalului tehnic și de mentenanță responsabil de sistemele SDS, I&C ale CNE Cernavodă.
 
Termenul-limită pentru primirea ofertelor este 18 octombrie 2024, la ora 15.00, când se deschid ofertele, în SEAP.
 
Oferta trebuie să rămână valabilă patru luni.
 
Valoarea estimată fără TVA este de 3.830.342 euro
 
După cum se arată pe licitatiapublica.ro, achiziția are ca obiect efectuarea de servicii de asistență tehnică și consultanță de specialitate în vederea organizării, pregătirii personalului tehnic și de mentenanță responsabil de sistemele I&C (Instrumentație și Control) și de SDS (Sisteme Speciale de Securitate - Shutdown Systems) ale Unităților 1 și 2 CNE Cernavodă, prin încheierea unui contract de servicii cu o durată de prestare efectivă de 48 de luni.
 
Serviciile vor fi asigurate de către doi experti tehnici cu experiență pe sistemele I&C și SDS în Centrale nucleare de tip Candu, cu un număr total de ore estimat a fi prestate de 16.320 ore pe toată durata contractului de 48 de luni, astfel:
 
- Expert tehnic pentru sisteme I&C: circa 170 de ore / lună x 48 de luni = 8.160 ore;
 
- Expert tehnic pentru sisteme SDS: circa 170 de ore /lună x 48 luni = 8.160 ore.
 
Serviciile vor fi asigurate în conformitate cu cerințele si caracteristicile tehnice și de performanță solicitate în Caietul de sarcini.
 
Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: 1. Cosmin Ghiță – Director General; 2. Alexandru Florin Vișan - Director General Adjunct Operațiuni; 3. Vasile Constantin Dascălu – Director Direcția Financiară; 4. Cătălina Toma – Contabil Șef, Înlocuitor de drept Director Financiar; 5. Anca Daniela Beis – Viza CFPP; 6. Vlad Chiripus – Director Direcția Juridică; 7. Cristina Bacaintan – Șef Serviciu Suport Juridic Achiziții Sectoriale; 8. Răzvan-Dumitru Sandu – Director Direcția Procurare; 9. Stella Ciulcov – Șef Departament Achiziții; 10. Alexandra Zamfirescu - Consilier Juridic Serviciul Suport Juridic Achiziții Sectoriale; 11. Ancuța Mihaela Chitoiu – Economist Specialist Serviciul Achiziții; 12. Valentin Ovidiu Nae - Director CNE Cernavodă; 13. Coca Laurențiu - Director Producție CNE Cernavodă; 14. Constantin Cătălin Sima - Inginer Șef Departament Întreținere și Reparații CNE Cernavodă; 15. Nicolae Romeo Călin - Șef Secție Repara Acum_Tura CNE Cernavodă; 16. Petre Floroiu - Șef Serviciu Suport Întreținere și Reparații CNE Cernavodă; 17. Laurențiu Suvarov - Șef Birou Tehnic Suport Întreținere și Reparații CNE Cernavodă; 18. Mădălina Drobota - Tehnician (Reparații) CNE Cernavodă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Peste 1,7 milioane lei pentru o achiziție a SN Nuclearelectrica SA, pentru sediul central, CNE Cernavodă și FCN Pitești (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii