Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SNTFC "CFR Călători", contract cu Traditionaleco SRL din Constanța. Ce servicii vor fi furnizate (DOCUMENT)

ro

13 Sep, 2024 09:48 155 Marime text
Foto: PexelsSNTFC "CFR Călători" S.A.a atribuit recent un contract de servicii de spălat materiale textile pentru dormitoarele de personal CF din Revizia Vagoane Constanta, Stația Mangalia, Revizia Vagoane Mangalia, SELC Medgidia și Post Revizie Fetești.

Potrivit LicitatiaPublica.ro, societatea căreia I s-a atribuit contractul este Traditionaleco, valoarea totală a achiziției (fără TVA) fiind 229.265,28 RON.

Despre Traditionaleco

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 13 septembrie 2024, înființată în anul 2010, Traditionaleco SRL are sediul social pe strada Vârful cu Dor, Constanța și se ocupă cu spălarea și curățarea (uscată) articolelor textile și a produselor din blană. Alina Roxana Chitu este asociat unic și administrator.

În anul 2023, a declarat o cifră de afaceri de 426.882 lei, un profit de 57.772 lei și 2 salariați.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire a licitației.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citeste și: 

SRTFC Constanța investește în servicii de deservire și întreținere dormitoare de personal CF și spații administrative loturile 3-8 (DOCUMENT)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii