Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea De Silva Exclusiv SRL a închis două puncte de lucru din municipiul Constanța. Iată unde erau situate

ro

16 May, 2024 17:00 435 Marime text






În Adunarea generală a asociaţilor Societăţii De Silva Exclusiv SRL din data de 05.03.2024 au fost aprobate mai multe hotărâri.
  • De Silva Exclusiv SRL îi are ca asociați pe: Călina Virgil, Călina Meda-De-Silvania și De Silva Group Holding DSG SRL.
  • În anul 2023, firma cu 134 de salariați a raportat o cifră de afaceri 343.738.479 de lei și un profit de 46.546.468 lei.


În Adunarea generală a asociaţilor societăţii De Silva Exclusiv SRL din data de 05.03.2024 au fost aprobate mai multe hotărâri. De Silva Exclusiv SRL îi are ca asociați pe: Călina Virgil, Călina Meda-De-Silvania și De Silva Group Holding DSG SRL.
 
Călina Virgil, Călina Meda-De-Silvania, De Silva Group Holding DSG SRL, asociaţii societăţii De Silva Exclusiv SRL, au aprobat pe data de 5 martie mai multe hotărâri.
 
Astfel, asociații au decis închiderea mai multor puncte de lucru după cum urmează:

- punctul de lucru cu sediul în municipiul Iaşi, strada Ion Creangă nr. 109, judeţul Iaşi,
- punctul de lucru cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 284, Grupul Gospodăresc (Depozitul nr. 28), cam. 3 - 75,13 mp, judeţul Constanţa;
- Punctul de lucru cu sediul în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia nr. 284, Grupul Gospodăresc (depozitul nr. 28), cam. 1-2, 4-14 şi cam. 3 - 75,13 mp, judeţul Constanţa.
 
Se actualizează Actul constitutiv în conformitate cu prevederile prezentului înscris. Tighiliu Amalia Zoe a fost mandatată ca, în numele societăţii şi pentru societate, să reprezinte cu puteri depline interesele la Oficiul Registrului Comerţului şi ca în numele asociaților şi pentru aceștia să semneze orice act aferent prezentei hotărâri.

Deciziile au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 2283 din data de 13 mai 2024.

 
Despre De Silva Exclusiv SRL
 
 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Daniel Danielopol nr. 44A din București și desfășoară comerț cu  nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Firma este deținută de acționarul SC De Silva Group Holding DSG SRL, cu 99,99832% din capitalul social, Călina Meda De Silvania, cu 0,00084% din capitalul social și Călina Virgil, cu 0,00084 % din capitalul social. Administratorul firmei este Călina Virgil.
 
Potrivit termene.ro, Călina Meda De Silvania mai este asociat și administrator în Madelaine Com SRL, Proiect Nordic SRL, DE Silva Trading CO LTD SRL,  com. De Silva International Trade CO. SRL, D & L CO SRL, RTH Premium Services SRL, DE Silva Group Holding DSG SRL, DE Silva Intermed SR.
 
Virgil Călina
este asociat în: PH Proprietati Hoteliere SRL,   Mady & Nini COM SRL, Bracs Club SR, Proiect Nordic SRL, MED. Telesystems SRL, Elpa Design SRL, Trei Romsir Trading CO. SRL, De Silva Trading CO LTD SRL, COM. De Silva International Trade CO. SRL, Sigel Romana SRL, D & L CO. SRL, BT Printing Total SRL, RTH Premium Services SRL, Mamaia Av Resort SRL, DE Silva Resort SRL, De Silva Group Holding DSG SRL, De Silva Intermed SRL, Ferma Naturală INT. SRL, Villa Valleverde SRL, American Style trading CO SRL Filiala Tg. Secuiesc.
  
De Silva Group Holding DSG SRL este acționar în D & L CO SRL, RTH Premium Services SRL și DE Silva Intermed SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:

 
Afaceri Constanța: Modificări importante în cadrul societății Standard Exim SRL! Cine este noul unic asociat
 
Schimbări în cadrul firmei Dialex Canada SRL Constanța. Ce au decis asociații
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii