Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:36 18 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Societatea Taverna Constanţa va avea asociat unic. Cine s-a retras din firmă

ro

09 Oct, 2018 00:00 2174 Marime text
Societatea Taverna Constanţa SRL a luat mai multe decizii în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor. Astfel, Drăgan Caranovic, Didu Marian, Aurelian Cacenco şi Virgil Jichitu-Siticov, cel din urmă fiind domiciliat în Constanţa, formând 100% din capitalul social, au luat mai multe hotărâri.
 
Astfel, s-a decis retragerea din societate şi din funcţia de administrator a lui Drăgan Caranovic, care şi-a cesionat cele 40 de părţi sociale, a 10 lei fiecare, către Virgil Jichitu-Siticov. Aceeaşi situaţie se aplică şi în cazul lui Aurelian Cacenco, care şi-a cesionat cele 30 de părţi sociale deţinute către Virgil Jichitu-Siticov. De asemenea, Didu Marian şi-a cesionat părţile sociale către Virgil Jichitu-Siticov. Astfel, Virgil Jichitu-Siticov devine asociat unic şi va deţine întreg capitalul social de 1.100 de lei, cu o cotă de participare de 100%. Societatea va fi administrată, cu puteri depline, de Virgil Jichitu-Siticov.
 
De menţionat este faptul că Virgil Jichitu-Siticov a fost cooptat recent în firmă de către foştii asociaţi, iar acum deţine în totalitate societatea.
 
Citeşte şi:
 
Modificări în cadrul firmei Taverna SRL
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii