Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 18 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Solid House și Mesta Marmură și Travertin – Lideri în Topul Județean al Firmelor pentru al V-lea An Consecutiv!

ro

18 Oct, 2024 09:12 338 Marime text
Solid House și Mesta Marmură și Travertin s-au clasat pe primul loc în topul județean al firmelor la evenimentul organizat de către Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa joi, 17 octombrie a.c.. Este vorba de cunoscutul eveniment Topul Firmelor din județul Constanța – ediția XXXI.

„Suntem mândri să anunțăm că, pentru al V-lea an consecutiv, Solid House și Mesta Marmură și Travertin s-au clasat pe primul loc în topul județean al firmelor, o realizare remarcabilă care subliniază angajamentul și excelența acestor două companii.

Sub conducerea inspirată a domnului Ramazan Gur, echipele noastre au demonstrat o dedicare constantă către inovație, calitate și satisfacția clienților. Această distincție nu doar că reflectă eforturile noastre, ci și încrederea pe care clienții și partenerii noștri ne-o oferă zi de zi.

Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi în această călătorie! Continuăm să ne consolidăm poziția de lider pe piață și să ne dezvoltăm în fiecare an, cu scopul de a oferi cele mai bune produse și servicii.

Încheiem cu un mesaj de optimism: împreună, construim un viitor solid și strălucitor!”, au transmis reprezentanții Solid House.

Evenimentul a avut loc la Aristrocratos Ballroom, unde au participat 450 de persoane.

Citește și

Proiect marca SOLID HOUSE Solid Residence Skyline Mamaia, Constanța – un complex rezidențial exclusivist la malul Mării Negre
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii