Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:50 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fostul viceprimar al Medgidiei, Sorin Petrică Țuțuianu este noul director al CT BUS Constanța

ro

30 Apr, 2024 14:00 1381 Marime text
CT BUS are un nou director general în persoana lui Sorin Petrică Țuțuianu.

Țuțuianu a fost  membru în Consiliul de Administrație al companiei  și ocupa un post de conducere în cadrul Registrului Auto Român Constanța, post din care s-a suspendat pe durata mandatului de la regia de transport.

Conform CV-ului acestuia, a studiat la Facultatea de Mecanică din cadrul Universității din Brașov, unde a primit titlul professional de inginer mechanic – autovehicule rutiere. Din anul 2021, este șef reprezentanță Registrul Auto Român – RA Constanța. Anterior, a ocupat funcția de inginer mecanic, auditor în cadrul Organismului de Certificare a Sistemelor de Management, pentru Centrul Zonal I, din cadrul RAR.
 
A fost o lună administrator în CA al Oil Terminal SA. Între 2008 și 2012 a fost viceprimarul municipiului Medgidia. Între 2004 și 2008 a fost consilier local la Medgidia. Între timp, a făcut parte din AGA al Congaz SA și din AGA la Edilmed SA.
 
Totodată, ce este interesant este că are licență pentru scafandru autonomy nivel Advanced open water diver. Are și certificate internațional de conducător de ambarcațiune de agreement – clasa CD.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii