SPEEH Hidroelectrica SA caută o firmă care va îndepărta vegetația de la centralele eoliene și stațiile de transformare ale Sucursalei Wind Constanța
SPEEH Hidroelectrica SA caută o firmă care va îndepărta vegetația de la centralele eoliene și stațiile de
15 Jun, 2024 16:14
ZIUA de Constanta
943
Marime text
- SPEEH Hidroelectrica SA anunță licitație pentru atribuirea contractului de îndepărtare a vegetației aflate pe fundațiile și platformele de montaj ale Centralelor Eoliene, Stațiile de Transformare Crucea Nord și Stupina 2 și stâlpii de măsură meteo aparținând Sucursalei Wind Constanța. Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de 01.07.2024, ora 15:00. Contractul are o valoare estimată de 191.000 lei.
SPEEH Hidroelectrica SA anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Lucrări de îndepărtare a vegetației la fundațiile centralelor eoliene, platformelor de montaj, stâlpi de măsură meteo, drumurile de acces și exploatare și stațiile de transformare Crucea Nord și Stupina 2, aflate în administrarea Sucursalei Wind Constanța", în valoare estimată de 191.000 lei.
Ofertele sau cererile de participare pot fi depuse până pe data de
01.07.2024, ora 15:00, urmând să fie deschise în aceeași zi și la aceeași oră, în SEAP. Valoarea totală a garanției de participare este de 1.910 lei și va avea o valabilitatea de cel puțin 90 de zile începând cu data limita de depunere a ofertelor.
Conform Caietului de Sarcini nr. 36178/29.03.2024, lucrările de îndepărtare a vegetației aflate pe fundațiile și platformele de montaj ale Centralelor Eoliene, Stațiile de Transformare Crucea Nord și Stupina 2 și stâlpii de măsură meteo aparținând Sucursalei Wind Constanța au o importanță semnificativă în producția de energie electrică, prin faptul că efectuarea lucrărilor de îndepărtare a vegetației vor asigura accesul în condiții de siguranță a personalului și circulației cu mijloacele auto, la obiectivele din cadrul CEE Crucea Nord.
Prin lucrările de îndepărtare a vegetației se va asigura funcționarea la parametri optimi a instalațiilor și echipamentelor de producere a energiei electrice din CEE Crucea Nord.
Responsabili de atribuirea procedurii publice
Persoanele care dețin funcții de decizie în cadrul entității contractante, în ceea ce privește organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire (toate persoanele care aprobă/semnează documente emise în legătură cu sau pentru procedura de atribuire, inclusiv persoanele care aproba bugetul aferent autorității/entității contractante, necesar finanțării contractului de achiziție publică/sectoriala, și anume:
Karoly Borbely - președinte directorat, Bogdan Nicolae Badea - membru directorat, Radu Ioan Constantin - membru directorat, Ianas Radoi - membru directorat, Marian Fetita - membru directorat, Gabriela Vasilescu - manager Departament Contabilitate, Cristian Cioată - manager tehnic S Wind,
Marius Ștefan Vintilă – Manager Sucursala Wind, Silvia Sologiuc-Manager Departament Procurement, Sorin Bogatoniu - șef Serviciul Achiziții, Ion Moncea - Manager Departament Juridic, Liviu Iorgovan - expert Compartiment Tehnic, Gabriel Oprea -expert Departament tehnic S Wind, Elena Bruma - șef Serviciu Mentenanță Construcții, Alexandru Anghel – inginer Serviciul Achiziții executiv, Gabriela Solomon – ref. de specialitate, Comp Achiziții, S Wind, Cristian Efrim – inginer Serviciul Achiziții, Andreea Iordanescu – consilier juridic Serviciul Achiziții.
Despre SPEEH Hidroelectrica SA
Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale „Hidroelectrica” SA a fost înfiinţată în baza Hotărârii de Guvern nr. 627/ 13 iulie 2000, ca urmare a reorganizării Companiei Naţionale de Electricitate „CONEL”. Sediul social este pe strada Ion Mihalache nr. 15-17 din Sector 1, București. Activitatea principală constă în „Producţia de energie electrică”.
Acționari în firmă sunt Statul Roman prin Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri, cu 80,0561% din capitalul social, Listă Acționari Persoane Fizice, cu 3,63% din capitalul social, dar și Listă Acționari Persoane Juridice, cu 16,31% din capitalul social. Administratorii companiei sunt: Badea Bogdan Nicolae, Constantin Radu-Ioan, Fetita Marian, Karoly Borbely și Radoi Ianas.
Pentru anul 2023, firma cu 3.461 de salariați a raportat o cifră de afaceri de 12.342.326.973 lei și un profit de 6.352.326.530 lei.
În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii