Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:18 15 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SPIT cumpără servicii de pază și monitorizare pentru mai multe puncte de lucru din Constanța

ro

15 Aug, 2024 15:05 206 Marime text
Serviciul Public de Impozite, Taxe și alte Venituri ale Bugetului Local Constanța organizează o achiziție publică pentru servicii de pază și protecție umană a obiectivelor, bunurilor și valorilor aparținând autorității contractante prin asigurarea de către operatorul economic a acestora, prin personal specializat, în condițiile legii. Serviciile de pază vor fi prestate în 3 (trei) locații ale autorității contractante situate în Municipiul Constanța, respectiv: B-dul Tomis nr. 112; Str. Soveja nr. 104, bl. 44, parter și Str. Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66.

Contractul va include și prestarea serviciilor de monitorizare a sistemelor de detecție, semnalizare și alarmare în caz de efracție și intervenția echipajelor mobile pentru șapte locații ale autorității contractante în care sunt instalate opt sisteme, respectiv: b-dul Tomis nr. 112 (2 sisteme de alarmă); Str. Sg. Nicolae Grindeanu nr. 66; B-dul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C - în incinta Centrului Comercial City Park Mall; B-dul Tomis nr. 391 - DN2A - în incinta Centrului Comercial Tom Constanța; Str. Soveja nr. 104, bl. 44, parter; Str. Ștefan cel Mare nr. 36-40 - în incinta Centrului Comercial Tomis Mall; Str. Interioară nr. 2.

Prestarea serviciilor de revizie a sistemelor de detecție, semnalizare și alarmare în caz de efracție va consta în verificarea de către operatorul economic a stării de funcționalitate a sistemelor instalate în locațiile de la punctul 2, în vederea identificării eventualelor defecțiuni și restabilirii parametrilor tehnici de funcționare, precum și furnizarea și înlocuirea diverselor piese de schimb și consumabile pentru sistemele de detecție, semnalizare și alarmare în caz de efracție, fiind asigurate ca urmare a prestării serviciilor de revizie, respectiv a intervențiilor la cerere, în baza cărora s-a constatat ca fiind necesară înlocuirea lor, conform proceselor-verbale de constatare.

Contractul este estimat la 1.741.140.35 lei fără TVA.
 
Data limită depunere oferta în SEAP este 27.08.2024 ora 10:00.

PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii