Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 13 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa cumpără aparate de radiologie și imagistică

ro

13 Sep, 2024 11:48 167 Marime text
Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa organizează licitație pentru furnizare aparate de radiologie și imagistică medicală.

Valoarea estimată a achiziției fără TVA este de 4 967 226,88 lei.

Este vorba despre un computer tomograf 128 slice și un mamograf.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt: Dr. Borgazi Erdin – Manager,Ec. Toma Mihaela - Director Financiar ,Dr. Fildan Ariadna-Petronela - Director Medical- Membru în comisia de evaluare, Jr.Mangiurea Cristina Ecaterina- Consilier Juridic,Ec. Florea Anca –Serviciul Achiziții Publice -Președinte al comisiei de evaluare,Potamian Angelica - Medic Primar Radiologie - Imagistica Medicală– Membru în comisia de evaluare,Osman Emel – Medic Specialist Radiologie – Imagistica Medicală – Membru în comisia de evaluare, Dr. Danteș Elena – Medic șef Secție Pneumologie I Adulti - Membru în comisia de evaluare,Munteanu Cristina – Asistent principal Radiologie – Imagistica Medicală – Membru de rezerva în comisia de evaluare și Ciucă Paula - Asistent principal Radiologie – Imagistică Medicală – Membru de rezerva în comisia de evaluare.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 17 octombrie 2024 în SEAP.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii