Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 20 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul si-a luat detergent pentru zile negre

ro

31 Oct, 2009 01:27 1113 Marime text
Conform contractului de achiziţie publicat de SEAP, spitalul consumă, lunar, trei mii de kilograme de detergent.

Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa se poate lăuda că, în pofida stării jalnice a unor saloane şi a condiţiilor care lasă, în general, mult de dorit, măcar dispune din plin de detergent automat.

Spălătoria foloseşte în doar zece luni, conform unui contract de achiziţie, 30.000 de kilograme de detergent „cu grad redus de spumare".

Contractul cu firma Adiacent SRL, din Râmnicu Vâlcea, atribuit pe 19 martie, scoate din buzunarul spitalului 292.500 lei, fără TVA. Chiar dacă pare o sumă destul de mare, estimarea iniţială a valorii contractului a fost mult mai generoasă, ea atingând 360.000 de lei, fără TVA.

La licitaţia deschisă, în cadrul căreia criteriul de atribuire a fost preţul cel mai mic, au participat doar două firme, şi se pare că Adiacent a avut ce-a mai bună ofertă. Astfel, lunar, aceasta aprovizionează magazia spitalului cu trei mii de kilograme de detergent automat.

În luna decembrie, o dată cu sfârşitul anului, expiră şi contractul cu firma Adiacent. Rămâne de văzut dacă acest contract va fi prelungit sau se va face altă licitaţie, ori dacă preţul acestui detergent „cu grad redus de spumare" va mai creşte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii