Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spune adio gropilor! Cum poate fi îmbunătățită suspensia mașinii cu perna pe aer auxiliară

ro

29 May, 2024 14:20 434 Marime text

 
Slalomul printre gropi poate fi evitat. Îmbunătățește suspensia cu o pernă pe aer! Află aici ce este și ce vei primi în kitul de la perneauxiliare.ro.
 
Cunoaștem cu toții situația actuală a drumurilor din România. Putem spune că majoritatea drumurilor sunt pline de gropi, iar din această cauză mulți șoferi sunt deseori surprinși de câte o nouă groapă ce apare, parcă, peste noapte. Mai știm și că este neplăcut sau chiar, în unele cazuri, dureros să treci cu mașina peste o groapă adâncă, pe care nu ai putut să o eviți la timp. Ei bine, află că poți ameliora efectele cu perna aer pentru suspensii.
 

Ce sunt pernele auxiliare?

 
Sunt accesorii auto extra, care au ca scop amortizarea șocurilor și sunt practic un fel de extensie a camerei. Nu necesită omologare RAR! Așadar, fac parte din categoria produselor de tuning auto. Din acest motiv, te poți bucura cât mai repede de acest produs și să-i descoperi beneficiile. Acum că știi ideea de bază a pernelor auxiliare, hai să-ți dezvăluim ce vei primi într-un kit suspensie perne aer. Facem un unboxing!
 

Ce conține kitul de perne auxiliare?

 
Ai comandat un kit, iar curierul ți-a lăsat coletul. Cu nerăbdare, îl deschizi și descoperi:
 
  • Două perne auxiliare
  • Două bucșe pentru poziționare
  • Un spray de silicon
  • Un kit de pompare
  • Instrucțiuni de montare
 
Desigur, aceste perne auxiliare pot fi destul de greu de montat, iar de aceea specialiștii și mecanicii de la Perneauxiliare.ro îți stau la dispoziție pentru a-i contacta, deoarece vei primi și asistență gratuită la montaj. Ai aflat la ce folosesc și ce conține kitul, iar acum pornești la drum. În timp ce conduci, simți diferența?
 

Care sunt beneficiile și avantajele pernelor auxiliare?

 
Vei descoperi multe mici schimbări subtile, dar de impact. Un prim beneficiu este că îți va oferi confort sporit la deplasarea pe drumuri neuniforme, ceea ce înseamnă nu doar drumurile cu gropi, ci și drumuri neasfaltate, cu pietriș, sau cele forestiere. Așadar, vei conduce cu mai multă plăcere.
Un alt beneficiu este al pernelor auxiliare este faptul că ridică nivelul mașinii față de sol. Mulțumită acestuia, vei proteja mai bine toată zona șasiului.
 
Pe lângă asta, centrul de greutate este mai echilibrat și diminuat în curbe. În plus, vei avea parte de o stabilitate îmbunătățită chiar și în cazul în care ai o remorcă atașată mașinii. Așadar, toate aceste beneficii se adună și vom trage linie, concluzionând că pernele auxiliare sunt o bună alegere pentru toți șoferii.
 
Cât despre avantajele produsului în sine, putem spune că cele enumerate elimină orice motiv de ezitare, deoarece vei primi:
 
  • 12 luni de garanție din momentul în care ai montat pernele auxiliare
  • Durată de viață garantată de către producător de 4-5 ani
 
Ținem să subliniem și să atragem atenția că pernele auxiliare nu sunt universale! Fiecare mașină are kitul corespunzător. Așadar, este ușor să tragi concluzia și să spui că acest produs este o bună alegere, indiferent de modelul mașinii tale.
 
Te invităm să descoperi calitatea pernelor auxiliare de la AirPower. Comandă acum!
 
Contact:
0744 870 142
office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Sursa foto: pexels.com
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii