Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 26 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Statui şi obiecte de artă din Constanţa care nu fac parte din lista monumentelor istorice vor fi curăţate şi toaletate (document)

ro

10 Mar, 2020 00:00 3985 Marime text

Primăria Constanţa achiziţionează serviciul de curăţare şi toaletare statui şi monumente care nu fac parte din lista monumentelor istorice din municipiul Constanţa. Valoarea estimată a achiziţiei este de 586.265 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 16.03.2020, ora 11.00, pe adresa Primăriei Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, în atenţia Serviciului achiziţii publice.

Obiectul achiziţiei constă în măsuri de conservare care asigură protecţia patrimoniului, dacă se aplică în mod unitar tuturor elementelor structurale (soclu, lucrare propriu-zisă, zona de protecţie) din piatră, bronz etc.

De serviciile de curăţare şi toaletare vor beneficia potrivit contractului şase obiective de artă plastică, respectiv: grup statuar „Cădere de pe soclu” amplasat în Parcul Arheologic, monumentul eroilor „Independenţa“ din Parcul de la Casa de Cultură, „Obelisc”, situat în Parcul Casei de Cultură, Monumentul Eroilor Regimentul 13 Artilerie „Vulturul“, amplasat în Parcul Tomis II, Monumentul Regiment 34 Artilerie de pe strada Traian şi statuia „Tinereţe“, amplasată în faţa hotelului Doina din staţiunea Mamaia (vezi secţiunea “Documente”).
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii