Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 29 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stelian Ion, mesaj pentru constănțeni, după alegeri - „Știu că sunt dezamăgiți, știu că sunt frustrați din cauza rezultatului”

ro

11 Jun, 2024 09:00 68 Marime text
După alegerile din 9 iunie 2024, Stelian Ion transmite un mesaj de impact, cu privire la direcția pe care o ia municipiului în urma rezultatelor.

Iată declarația integrală:

„Direcția în care o va lua Constanța s-a decis prin votul dat duminică, pe 9 iunie.
Ne-am concentrat foarte mult pe apărarea fiecărui vot în secțiile de votare. Pentru noi, a fost esențial să apărăm democrația, să ne asigurăm de un proces electoral corect și asta am făcut. Neregulile au fost clare. Deja s-au dat amenzi, primarul Chițac a fost amendat, însă toate plângerile, toate contestațiile nu vor schimba rezultatul votului.
 
Le mulțumesc tuturor constănțenilor care ne-au votat, care au fost alături de noi. Știu că sunt dezamăgiți, știu că sunt frustrați din cauza rezultatului. Am primit peste 21.000 de voturi. Este clar că nu suntem puțini, însă nici suficient de mulți pentru a face acea schimbare pe care ne-am dorit-o cu ardoare în Constanța, pentru că știm că merităm și putem mai mult în orașul nostru.
 
Mulțumesc din suflet echipei de campanie, colegilor din USR, colegilor din Alianța Dreapta Unită și, mai ales, familiilor noastre, care ne-au suportat atâta vreme… Soțiilor, soților, copiilor. E un efort care cred că se vede și a fost un efort comun uriaș. Vă mulțumim și vă prețuim!
 
Îi salut cu respect și le mulțumesc tuturor jurnaliștilor care, de-a lungul acestor ani, au arătat exact situația reală a orașului. Vom vedea în continuare câți ani vom mai avea de șantiere ale incompetenței, de lucrări de mântuială, de vânzare a Constanței la bucată, de vânzări de plaje, de autorizații pe mijlocul plajei, autorizații pe taluz și între case, de lipsă de respect la adresa constănțenilor.
 
Este foarte important să spunem că în perioada următoare, cel puțin la Constanța, vom rămâne uniți în Consiliul Local și vom respecta votul și încrederea oferite de constănțeni. Vom face opoziție cu toată forța. Este esențial, pentru că această caracatiță care s-a dezvoltat în oraș îl va sufoca într-o strânsoare din ce în ce mai puternică. Îi vom opri pe toate căile, prin instanțe, pe cale judecătorească, pe cale politică.
 
Proiectul „Constanța contează“ nu reprezintă doar vorbe. Pentru noi este important și vom face în așa fel încât din el să se desprindă proiecte în Consiliul Local, să le propunem, să le supunem la vot. Vrem în continuare să deschidem curțile școlilor, să construim câte o grădiniță, câte o școală, câte o creșă în orașul nostru. Lucrurile astea țin de normalitate.
 
Vrem să facem trotuare și străzi asfaltate în cartierele unde acestea lipsesc cu desăvârșire. Sunt foarte multe cartiere de tineri care așteaptă acele proiecte. Putem face parcul de la Spectrum. Avem multe proiecte, avem pentru ce ne lupta. Trecem peste dezamăgirea aceasta.
 
Din păcate, sunt tineri care ne spun că aleg să nu mai rămână în Constanța. Au avut o altă speranță la schimbare. Unii aleg acum să plece. Însă mulți rămânem aici și ne vom lupta în continuare pentru orașul nostru și pentru copiii noștri, să aibă un viitor aici - asta a fost miza noastră principală în toată această perioadă.
 
De asemenea, este important să mai vedem câteva lucruri și anume că există și o latură pozitivă în ce privește rezultatul acestor alegeri. Efortul colegilor noștri din anumite localități ale județului a fost soldat și cu succes.
 
În premieră pentru USR Constanța, avem două localități câștigate: la Ghindărești, Mihai Vâlcu și la Fântânele pe doamna Niculina Ciobanu. Îi felicit din inimă pe amândoi pentru toate eforturile depuse și campaniile făcute. De asemenea, colegii de la Forța Dreptei au avut un candidat bun la Ion Corvin și au câștigat.
 
Avem localități în județ pe care vreau să le menționez, unde au intrat colegii noștri în Consiliile Locale: Adamclisi, Agigea, Cerchezu, Chirnogeni, Cernavodă, Cumpăna, Mangalia, Mereni, Năvodari, Saligni, Tortoman - unde colegul nostru, Gabriel Cateliu, a fost la foarte mică distanță de a câștiga, cu doar 7 voturi.
 
Tuturor celor care ne-ați votat, vreau să vă mai spun atât: oameni buni, suntem aici! Noi nu ne schimbăm de pe o zi pe alta, mergem în continuare așa cum ne știți. Cu deschidere, cu sinceritate și vă așteptăm alături de noi. Vom face absolut tot ce e posibil omenește ca orașul acesta să nu se scufunde mai rău decât s-a întâmplat.
 
Mai există speranță. Nu ne-am pierdut-o. Mergem mai departe. Constanța chiar contează! #ConstantaConteaza

Citește și

Stelian Ion s-a prezentat la secția de votare (FOTO+VIDEO)


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii