Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 10 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Acțiune în stațiunile de litoral. Ce a descoperit Poliția în stațiunea Neptun? (FOTO)

ro

10 Aug, 2024 12:31 266 Marime text
foto: IPJ Constanța
Pe 9 august a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Neptun au desfășurat o amplă acțiune de prevenire și combatere a comerțului ilicit în stațiunile de pe litoral, inclusiv Neptun, Jupiter, Cap Aurora și Venus.

Acțiunea a avut ca scop principal identificarea și sancționarea persoanelor implicate în comerțul sau prestarea de servicii fără autorizație, precum și asigurarea respectării legislației în vigoare. În urma controalelor, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.330 de lei, și au fost confiscate mai multe bunuri alimentare vândute ilegal.

Polițiștii au descoperit și o autoutilitară pe strada Faleză din Neptun, care transporta 3850 de bucăți de porumb destinate comerțului neautorizat.
 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 9 august a.c., polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Neptun au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea comerțului sau prestării de servicii ilicite, în zona plajelor din stațiunile Neptun, Jupiter, Cap Aurora și Venus.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 20.330 de lei.

De asemenea, pentru comercializarea de produse fără a îndeplini condițiile legale, au fost confiscate mai multe bunuri alimentare.
Totodată, polițiștii au depistat o autoutilitară pe strada Faleză, din stațiunea Neptun, care transporta în saci de rafie 3850 de bucăți de porumb, bunuri care ar fi urmat să fie comercializate. 

În cadrul activităților derulate, au participat și jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanța, precum și lucrători din cadrul Poliției Locale Mangalia.

Polițiștii îi sfătuiesc pe turiști să nu încurajeze comerțul ambulant și să cumpere produse doar din locurile special amenajate și autorizate de către autoritățile publice.



Citește și:

IPJ ConstanțaAgenții economici de pe litoral luați la control
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii