Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:27 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Acțiuni ale Poliției Năvodari și Mihail Kogălniceanu! Iată ce au vizat

ro

15 May, 2024 19:17 747 Marime text
În ultima perioadă, polițiștii din diferite sectoare ale județului Constanța au intensificat acțiunile pentru menținerea siguranței și disciplinii în comunitate.

La data de 14 mai a.c., echipajele Poliției Orașului Navodari au organizat o operațiune focalizată pe prevenirea și combaterea traficului și consumului de droguri, precum și pentru impunerea unui comportament responsabil în trafic.

Oficial de la IPJ Constanța 

Acțiuni ale polițiștilor

La data de 14 mai a.c., polițiștii din Poliției Orașului Navodari au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea  traficului și consumului de droguri sau alte substanțe interzise și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 7 persoane și au fost verificate 5 vehicule. În urma neregulilor constatate, a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare totală de peste 900 de lei.
 
La data de 14 mai a.c., polițiștii din Secției 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pentru  menținerea ordinii și liniștii publice și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră.
În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 9 persoane și au fost verificate 9 vehicule.



Citește și:

Încălcări grave ale legii rutiere! Incidente la Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii