Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 05 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Atac la pensiuni și societăți din Vama Veche! Doi suspecți au ajuns după gratii

ro

05 Aug, 2024 11:05 207 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstantaLa data de 2 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia – Secția 2 Poliție Vama Veche 2 Mai, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, au reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați, de 25 și respectiv 32 de ani.

Potrivit IPJ Constanța, aceștia sunt bănuiți de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat și a unei infracțiuni de distrugere.

„Astfel, la data de 25 iulie a.c., cei doi ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, ar fi distrus camera de supraveghere video și ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de 5.000 de lei.

Ulterior, la data de 2 august a.c., ar fi pătruns în incinta unei pensiuni, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Năvodari, o parte din bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanta.


Cei doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 2 august a.c., au fost prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă. 

Citește și: 

Suspecți de furt depistați de polițiști în apropierea localității Murfatlar! Ce au găsit oamenii legii în mașina bărbaților (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii