Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Autoturism de lux furat, descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni

ro

24 Oct, 2024 10:28 286 Marime text
Autotursim,. Sursa foto: Garda de Coastă

 
  • Autoturism în valoare de aproximativ 150.000 lei a fost descoperit de polițiștii de frontieră constănțeni cu ajutorul aplicaţiei eDAC

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit în zona de competență un autoturism căutat de către autoritățile din Olanda, aflat în posesia unui cetăţean român.
În data de 23.10.2024, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Cernavodă au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în Olanda, condus de către un cetățean român. În urma verificărilor efectuate în aplicaţia eDAC, colegii noştri au constatat că autoturismul figurează ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Olanda, a transmis Garda de Coastă.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 150.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și:
Județul ConstanțaArticole suspecte a fi contrafăcute, confiscate de poilițiștii Gărzii de Coastă (GALERIE FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii