Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 31 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța azi Minori implicați în fapte de distrugere și furt la Mihail Kogălniceanu, reținuți de autorități

ro

31 Aug, 2024 13:49 215 Marime text

foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța La data de 29 august 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, împreună cu procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut doi tineri de 15 ani, bănuiți  de furt calificat și distrugere.

Aceștia, împreună cu alți trei minori, au fost implicați într-un incident din 15 iulie, când au sustras electrocasnice și au distrus bunuri dintr-un imobil din comuna Mihail Kogălniceanu. După identificarea lor, bunurile furate au fost recuperate și restituite victimei.  



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 29 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, doi minori de 15 ani.

Aceștia sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și distrugere.

Astfel, la data de 15 iulie a.c., împreună cu alți trei minori, de 13 ani, respectiv 14 ani, cei doi ar fi sustras mai multe electrocasnice și ar fi distrus bunuri dintr-un imobil situat în comuna Mihail Kogălniceanu.

Ulterior, au fost identificați de polițiști, iar bunurile sustrase au fost recuperate și restituite persoanei vătămate.

Cei doi minori au fost reținuți, pentru 24 de ore, conduși și încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Prventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

La data de 30 august a.c., instanța de judecată a dispus, față de unul dintre minori, măsura arestării preventive pentru 30 de zile, iar, față de celălalt, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pentru aceeași perioadă.



Citește și:

Știri ConstanțaDoi minori, după ce ar fi sustras o mașină, au provocat și un accident
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii