Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 04 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Bunuri susceptibile a fi contrafăcute în valoare de 30.000 lei, descoperite de polițiștii de frontieră români și bulgari în PTF Vama Veche

ro

04 Jul, 2024 11:19 169 Marime text
Sursă foto: Garda de Coastă
 
  • Poliţiştii de frontieră români și bulgari au descoperit, în urma unei acțiuni comune desfășurate în PTF Vama Veche, într-un autocar sosit din Turcia, 200 de articole vestimentare în valoare de 300.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.
Poliţiştii de frontieră români și bulgari au descoperit, în urma unei acțiuni comune desfășurate în PTF Vama Veche, într-un autocar sosit din Turcia, 200 de articole vestimentare în valoare de 300.000 lei, inscripţionate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, transmite un comunicat din partea Gărzii de Coastă.
 
În data de 04.07.2024, la Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, poliţiştii de frontieră români împreună omologii bulgari, au efectuat o acțiune comună având ca scop prevenirea și combaterea migrației ilegale și infracționalității transfrontaliere.
 
Cu această ocazie, au efectuat pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui autocar înmatriculat în Turcia.
Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit în compartimentul destinat bagajelor,  200 articole vestimentare care purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. Acestea aparțineau unui bărbat care nu deținea documente de proveniență și nici acordul titularilor de marcă pentru punerea în circulație.
 
Produsele, în valoare totală de aproximativ 30.000 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Aproximativ 6.800 perechi de încălțăminte sport contrafăcute, în valoare de 3,2 milioane euro, depistate în Portul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii