Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cadou inedit pentru un angajat CT Bus ieșit la pensie. „Nu contează cine ești și încotro mergi; important este să fii OM!“ (FOTO+VIDEO)

ro

29 Jun, 2024 08:23 4379 Marime text
Nu contează cine ești, de unde vii și încotro mergi; important este să fii OM! Acestea sunt cuvintele care au marcat un moment unic și de neuitat pentru domnul Sofronie Tomiță, un angajat devotat al transportului în comun din Constanța, cu ocazia pensionării sale.

Într-un gest plin de emoție și apreciere, câțiva colegi și simpatizanți au organizat o surpriză pentru a marca această etapă importantă din viața domnului Tomiță. Aceștia s-au strâns pentru a-i ura multă sănătate și ani frumoși de pensie, oferindu-i, printre altele, o mătură cadou – un simbol al muncii sale dedicate.
 

Chiar dacă în viața asta suntem mereu pe repede înainte, încercăm să facem o mică bucurie acelor oameni care au făcut parte din viața noastră! Oameni alături de care am mâncat o pâine, oameni alături de care am cunoscut și am împărțit și bucurii și necazuri! Azi a plecat frumos la pensie un coleg din flota CT Bus! Nea Tomiță cum ii spunem noi, îți urăm multă sănătate și pensie cât mai lungă! Cu dl Sofronie Tomita!!!!

 

Nu contează cine ești ,de unde vii și încotro mergi....important este să fii OM ! Momente frumoase ,unice , pentru un coleg care și-a dedicat o parte din viață în transportul în comun Constanța! Cu ocazia pensionării ,noi ,cei câțiva colegi și simpatizanți ai d-lui Sofronie Tomita , am încercat să îi facem o surpriză ( placută), credem noi , și cam așa a ieșit!!! Multă sănătate și mulți ani de pensie!!!!

Cu Dinu Marian și dl dispecer Marian Simion..- a spus unul dintre colegi. 





foto-video: Facebook/ Georgeta Oprea


Citește și:

BNS a sesizat Avocatul Poporului pentru o ordonanta a Guvernului. Sunt vizate drepturile salariale și de pensie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii