Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:25 02 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Conducere ilegală și consum de alcool și droguri, în Eforie Nord. Un șofer a fost reținut

ro

02 Aug, 2024 20:45 189 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța Azi, 2 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 31 de ani.

În fapt, la data de 2 august a.c., în jurul orei 00:35, bărbatul a fost identificat de polițiști în timp ce conducea un autovehicul pe DN39, în localitatea Eforie Nord. Din primele verificări, a rezultat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore și transferată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.- transmite IPJ Constanța.



Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 2 august a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat, de 31 de ani. 

În fapt, la data de 2 august a.c. în jurul orei 00.35, bărbatul a fost identificat de polițiști în timp ce conducea un autovehicul pe DN39, în localitatea Eforie Nord. 

Din primele verificări, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a fost înregistrată o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, la testarea cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, motiv pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

Cercetările sunt continuate de polițiștii pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore și transferată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii