Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Controale în Mamaia! Polițiștii descoperă nereguli

ro

30 Jul, 2024 19:53 221 Marime text
Foto cu rol ilustrativ: Primăria Constanța
În perioada 29 – 30 iulie a.c., polițiștii din județul Constanța au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și menținerea ordinii publice.

În Mangalia, polițiștii au intervenit pentru a preveni faptele violente și consumul și traficul de substanțe interzise. În urma acestor acțiuni, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, totalizând aproximativ 6.000 de lei.

Tot pe 29 iulie, polițiștii din Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice, aplicând 6 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 6.000 de lei.

La Constanța, polițiștii Secției 1 au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor și a comerțului ilicit pe plaje, aplicând 7 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economico-Financiare au verificat agenții economici din stațiunea Mamaia, controlând 15 societăți comerciale.



Oficial de la IPJ Constanța 

Acțiuni ale polițiștilor

În perioada 29 – 30 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență și a consumului și traficului de substanțe interzise. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 6.000 de lei. 

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au desfășurat o acțiune pentru menținerea ordinii și liniștii publice. 
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 6.000 de lei. 

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea furturilor și a comerțului ilicit pe plaje.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei. 

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economico – Financiare desfășurat o acțiune de verificare a agenților ecomomici care desfășoară activități în sezonul estival.
Astfel, au fost verificate 15 societăți comerciale din stațiunea Mamaia.

În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, în baza O.U.G 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și a Legii 8/1996, privind dreptul de autor și drepturile conexe. 

Totodată, a fost ridicată în vederea indisponibilizării suma de 1.070 de lei. 




Citește și:

Știri ConstanțaNoi suprafețe de spații verzi, amenajate pe bulevardul Mamaia (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii