Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cum arată stațiile CT BUS de pe bulevardul Aurel Vlaicu. „O adevărată provocare să ajungi la stația de autobuz fără să te împiedici“ (FOTO+VIDEO)

ro

14 Jul, 2024 12:32 558 Marime text

În Constanța, locuitorii din zona bulevardului Aurel Vlaicu și nu numai, sunt în pericol din cauza condițiilor precare în care se află stațiile de autobuz.

Gropi și deteriorări ale infrastructurii pot pune în pericol pietonii care utilizează aceste două stații în fiecare zi. Este vorba despre stația Cap Linie Campus și Smaraldului din Constanța. 



În secțiunea Galerie foto a materialului nostru, putem observa că stațiile de autobuz din zonă prezintă probleme majore. Aceste condiții nu numai că afectează aspectul estetic al zonei, dar reprezintă și un pericol real pentru trecători.

Mulți dintre aceștia se plâng că riscul de a se împiedica și a suferi accidentări este mare. 


"Este o adevărată provocare să ajungi la stația de autobuz fără să te împiedici", o localnică care călătorește zilnic cu transportul în comun. "Îmi este teamă să nu cad în acele gropi mari din jurul stației. E periculos, mai ales seara când vizibilitatea e redusă."

 

Citește și:

Știri ConstanțaCT BUS anunță devierea traseului City Tour în weekend-uri
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii