Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 23 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Dana Marijuana și ceilalți doi bărbați cercetați pentru trafic de droguri, internați în sevraj la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare

ro

23 Aug, 2024 16:40 305 Marime text
Dana Elena Coteanu Foto: InstagramDana Marijuana și alți doi suspecți într-un dosar de trafic de droguri instrumentat de DIICOT Constanța, au fost arestați preventiv!

Măsura a fost luată de instanță, după ce a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanța cu propunerea de arestare preventivă a inculpaților, pentru o perioadă de 30 de zile.

Înainte să ajungă în arest, cei trei suspecți au intrat în sevraj și au fost internați la Spitalul de Neuropsihiatrie de la Palazu Mare pentru tratament de specialitate. 

Ulterior, când starea de sănătate le va permite, suspecții vor ajunge în arest. 

Amintim că măsurile privative de libertate au fost luate după ce inculpații au fost  depistați de către un echipaj de poliție rutieră  în timp ce se deplasau cu un autoturism pe raza stațiunii 2 Mai, iar la controlul efectuat a fost găsită și ridicată cantitatea de aproximativ 100 de grame canabis (drog de risc).
 
Ulterior, au fost puse în aplicare mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate 100 comprimate ecstasy (drog de mare risc), cantități de amfetamină  (drog de mare risc), ketamină (drog de risc),  21 de comprimate ce urmează a fi analizate, precum și alte mijloace de probă.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Citește și: 

Dana Marijuana, reținută alături de alți doi inculpați într-un dosar de trafic de droguri!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii