Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:55 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Doi minori de etnie romă, autorii unui furt de iezi în Cumpăna

ro

27 May, 2024 19:21 870 Marime text
foto: facebook/ Cumpăna News
În jurul orei 12:00, un locuitor al comunei Cumpăna a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna, după ce în seara zilei de 26 mai 2024, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea locuinței sale situate pe Șoseaua Constanței și i-au sustras doi iezi achiziționați din străinătate. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 3000 lei.

Datorită intervenției rapide a Poliției Locale, autorii faptei au fost identificați în doar 30 de minute. S-a stabilit că făptașii sunt doi minori de etnie romă, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani. Cei doi iezi au fost recuperați și returnați proprietarului.


Iată postarea de pe pagina de Facebook Cumpăna News: 

Serviciul Poliției Locale Cumpăna vă informează:

În data de 27 mai 2024, în jurul orei 12:00, un locuitor al comunei Cumpăna a solicitat sprijinul lucrătorilor din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna, sesizând faptul că în seara zilei de 26.05.2024, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în curtea locuinței sale situate pe Șos. Constanței, de unde i-au sustras doi iezi pe care îi achiziționase din străinătate, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 3000 lei.

În urma activităților operative efectuate, lucrătorii din cadrul Serviciului de Poliție Locală Cumpăna au reușit în scurt timp - 30 de minute - identificarea autorilor faptei, stabilind că aceștia sunt doi minori de etnie romă, cu vârste cuprinse între 8 și 14 ani, reușind de asemenea recuperarea celor două animale și predarea acestora către persona vătămată.

Toate datele și informațiile astfel obținute au fost comunicate lucrătorilor din cadrul Postului de Poliție Cumpăna, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activități infracționale a autorilor și tragerii lor la răspundere pentru fapta săvârșită.

Poliția Locală Cumpăna,

Inspector Ovidiu Zisu




Citește și:

Prietenie și voie bună la Serbarea Câmpenească, de la Cumpăna, județul Constanța (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii