Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:34 17 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Droguri și alcool la volan în Constanța și Medgidia!

ro

16 Sep, 2024 19:56 263 Marime text

foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța

Polițiștii din Constanța au intervenit în două cazuri de conducere sub influența substanțelor interzise și a alcoolului, pe 15 septembrie 2024. 

La Medgidia, un tânăr de 19 ani a fost oprit pe bulevardul Independenței, în seara de 15 septembrie 2024. Testul a indicat posibila prezență a substanțelor psihoactive, însă etilotestul a arătat un rezultat negativ.

Într-un alt incident, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, un bărbat de 51 de ani a fost surprins conducând cu o alcoolemie de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Medgidia au depistat un tânăr, de 19 ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din Medgidia. 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. 
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.


La data de 15 septembrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța - Secția 2 Poliție au identificat un bărbat, de 51 ani, care ar fi condus un autoturism pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În urma testării cu aparatul din dotare, rezultatul a fost negativ. 
Persoana a fost condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge.

În cauze, cercetările sunt continuate de polițiști.



Citește și:

Știri ConstanțaȘofer băut implicat într-un accident rutier în Constanța!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii