Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Femeie de 25 de ani, condamnată la închisoare. Iată fapta care a adus-o în Penitenciarul Poarta Albă

ro

12 Jul, 2024 19:10 576 Marime text



foto: Pixabay
Ieri, 11 iulie a.c., polițiștii din diverse structuri ale Poliției Județului Constanța au pus în aplicare mai multe mandate de executare a pedepselor, vizând persoane căutate pentru diferite infracțiuni.

Printre acestea se numără o femeie în vârstă de 25 de ani, condamnată la un an și opt luni de închisoare pentru delapidare, care a fost identificată și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.



Oficial de la IPJ Constanța: 

Mandate puse în aplicare de polițiști

La data de 11 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat o femeie, de 25 de ani, pe numele căreia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și opt luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.
Femeia a fost condusă și încarcerată în Penitenciarul Poarta Albă.

La data de 11 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au preluat, de la polițiștii din cadrul INTERPOL, un bărbat, de 47 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis mandat de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.  
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

La data de 11 iulie a.c., polițiști din Poliției Orașului Năvodari – Secția 3 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un bărbat, de 43 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de trei ani și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă.



Citește și:

Crimă într-un hotel din Mangalia! S-au dictat aproape 16 ani de închisoare. Când va fi anunțată sentința finală



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii