Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 30 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Fugeau de justiție, dar au ajuns în Penitenciarul Poarta Albă. Iată motivele

ro

30 Jul, 2024 18:20 170 Marime text
Mandate puse în aplicare de polițiști, foto: freepick.com
Polițiștii constănțeni din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au realizat o acțiune remarcabilă.

Pe 29 iulie 2024, aceștia au identificat și încarcerat trei bărbați căutați, fiecare având mandate de executare a pedepselor pentru infracțiuni grave. 


Oficial de la IPJ Constanța 


Mandate puse în aplicare de polițiști


La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 51 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și trei luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. 

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. 

La data de 29 iulie a.c., polițiști din cadrul Unității Teritoriale de Căutare Persoane Dispărute sau Urmărite au identificat un bărbat, de 39 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis mandat de executare a pedepsei de un an și patru luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt.
Bărbatul a fost condus și încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii