Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:24 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Furt dintr-o mașină parcată pe promenada stațiunii Mamaia! Făptașul, reținut de Poliție

ro

13 Aug, 2024 11:18 355 Marime text
foto cu rol ilustrativ: ZIUA de Constanța Ieri, 11 august 2024, polițiștii din Constanța au reținut un bărbat de 43 de ani. 

Potrivit IPJ Constanța, acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Ar fi sustras 150 de lei dintr-un autoturism parcat pe promenada stațiunii Mamaia.

 

Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 11 august a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 43 de ani.

Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, la data de 11 august a.c. în jurul orei 16.30, bărbatul ar fi sustras 150 de lei dintr-un autoturism parcat pe promenada stațiunii Mamaia.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
La data de 12 august a.c., procurorul de caz a dispus, față de persoana în cauză, măsura preventivă a controlului judiciar, pentru 60 de zile.




Citește și:

Știri ConstanțaBărbat din Constanța, urmărit internațional pentru furt, escortat din Italia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii