Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:27 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Lucrări de asfaltare finalizate pe Strada Acad. Petre T. Frangopol (VIDEO)

ro

14 Aug, 2024 16:42 142 Marime text
foto: Primăria Constanța Strada Acad. Petre T. Frangopol (fostă Cuarțului) din Constanța beneficiază de o infrastructură modernă pe care traficul rutier se poate realiza în cele mai bune condiții. Echipele Confort Urban au finalizat lucrările de reamenajare a carosabilului. Este ultima stradă asfaltată din totalul celor 8 ce au fost construite de la zero în acest cartier. 
 
Potrivit proiectului, s-a executat prima etapă a lucrărilor de amenajare a zonei carosabile, care prevede un strat de asfalt și un acostament de 50 de cm de piatră. Echipele Confort Urban au intervenit doar pe terenurile care aparțin municipalității, o parte din drumuri se află în proprietatea privată a riveranilor, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial 

 
Prin programul de investiții în infrastructura rutieră implementat de Primăria Municipiului Constanța în cartierul Universitate, au fost asfaltate străzile Smaraldului, Opalului, Safirului, Perlei, Agatului, Topazului și Ametistului.
 
 

Citește și:

Știri ConstanțaBulevardul Tomis, tronsonul cuprins între Capitol și Miga, devine zonă pietonală. Restricții de trafic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii