Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:28 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Lucrări pe strada Bradului din cartierul Palas. Restricții de trafic

ro

23 Jul, 2024 10:50 188 Marime text
foto: Primăria Constanța
Confort Urban reabilitează carosabilul și trotuarele pe strada Bradului din cartierul Palas

Echipele Confort Urban intervin astăzi, 23 iulie 2024, cu utilaje pentru decopertarea carosabilului pe strada Bradului, tronsonul cuprins între strada Palas și strada Mihu Copilu. Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat parțial astăzi, până la ora 16:00.

Lucrările vor continua și mâine, când vor fi instituite aceleași restricții de circulație, în intervalul orar 08:00-16:00, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

În paralel, se recondiționează și infrastructura pietonală asupra căreia nu s-a mai intervenit în ultimii 30 de ani. După reabilitarea trotuarelor, echipele Confort Urban vor interveni pentru asfaltarea lor, iar ulterior se vor aplica marcajele rutiere.

Facem din nou apel către către conducătorii auto să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zona în care se efectuează lucrări.- mai transmite sursa citată. 



Citește și:

Primăria Municipiului ConstanțaLucrări, în executare în oraș. Se impun restricții de circulație în unele zone – vezi unde (FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii