Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:25 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Max a găsit un nou cămin. Adopție fericită la Constanța, pentru un pui de cățel de 5 luni

ro

08 Aug, 2024 15:37 392 Marime text
Câine adoptat, foto: Primăria Municipiului ConstanțaUn pui de câine a fost adoptat ieri, 07 august 2024, din Adăpostul Public de Animale Abandonate Constanța. 

Ziua de ieri a fost pentru Max, un pui în vârstă de 5 luni, una extrem de fericită. Și-a găsit pentru prima dată un prieten adevărat. Puiul de cățel a fost adoptat de un om cu suflet mare, care îi va oferi multă dragoste și atenție.

Mulțumim constănțenilor că ne sprijină în demersurile privind adopția câinilor fără stăpân și îi invităm să fie alături de noi în continuare în campania „Adoptă un cățel!”. Este nevoie de implicarea și sprijinul tututor.-transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.



Iată programul Adăpostului Public de Animale Abandonate Constanța

Peste 400 de căței așteaptă cu nerăbdare să fie adoptați de oameni frumoși și iubitori. Persoanele interesate sunt invitate să viziteze adăpostul în timpul programului de lucru, care este următorul: luni, marți, miercuri, și vineri între orele 10:00 și 14:00, joi între orele 09:30 și 17:30.

Adăpostul public este închis în weekend, dar se asigură permanența pentru îngrijirea de specialitate a patrupedelor.

Toți cățeii sunt pregătiți pentru adopție și vor fi dați spre adopție gratuită după ce au fost consultați de medicul veterinar, deparazitați, vaccinați antirabic, sterilizați și identificați prin microcipare.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizită la adăpost, vă rugăm să sunați la numărul de telefon: 0733045213.

Numai împreună putem schimba în bine viețile acestor căței!- a mai punctat sursa citată. 


Citește și:

Știri ConstanțaCopil mușcat de un câine rasa Amstaff, în Tuzla!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii